Aankondigingen

2017/10/04
Vervallen

Follow (ISC)²

InterSeC professional networkingFollow (ISC)2 on Twitter
Follow (ISC)2 on Facebook(ISC)2 Youtube Channel

(ISC)² NL Nieuws & Updates

(ISC)²NL verwelkomt Montelbaan als eerste officiële sponsor

We hebben volop plannen voor events en activiteiten om de praktijk van informatiebeveiliging in Nederland naar een hoger plan te helpen. Daarbij kunnen we uw steun goed gebruiken. We zijn dan ook meer dan verguld met Montelbaan als onze eerste officiële sponsor.

Montelbaan

(ISC)² NL - Nieuwe rechtspersoon, nieuwe registratie

Sinds 30 november 2016 is onze Stichting verantwoordelijk voor het Dutch Chapter van (ISC)2. De Stichting wil er absoluut zeker van kunnen zijn dat mensen die zich registreren dat bewust doen en weten met welk doel hun gegevens bij ons gebruikt worden. We hebben daartoe een online registratie opgezet.

Vanuit het verleden zijn er ook andere bestanden met gegevens bij ons bekend, maar omdat wij een nieuwe rechtspersoon zijn heeft het Bestuur van onze Stichting besloten deze "oude" gegevens te wissen per 15 maart 2017. Dat wil dus zeggen dat alleen mensen die zich via de on-line registry hebben aangemeld bij ons bekend blijven als deelnemer in het Chapter.

Als u zich nog niet on-line heeft geregistreerd maar wel deel wilt nemen in het Chapter vragen wij u zich alsnog on-line te registreren.

Registratie houdt in dat u vroegtijdig wordt geïnformeerd over onze events, werk in onze werkgroepen en ook zowel kandidaat kunt zijn - en wordt opgeroepen voor - verkiezingen van ons Bestuur.

Registratie is kostenvrij. U kunt zich registeren op:

https://registry.chapter.isc2.nl

Volledigheidshalve wijzen we er op dat deelname aan het Chapter niet verward moet worden met een eventueel (ISC)2 lidmaatschap, die twee staan los van elkaar. Ook niet-(ISC)2 leden kunnen zich registreren bij ons Chapter.

IN HET NIEUWS
Het laatste nieuws over (ISC)² vindt u in het (ISC)² Press Center.